Εντολή Μαξίμου για τη σύλληψη 3 μεγαλοδημοσιογράφων που κατέχουν δεκάδες εκατομμύρια μαύρα ευρώ στο εξωτερικόΕντολή Μαξίμου για τη σύλληψη 3 μεγαλοδημοσιογράφων που κατέχουν δεκάδες εκατομμύρια μαύρα ευρώ στο εξωτερικό
Εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες-της σύλληψης συμπεριλαμβανομένης- 3 τηλεοπτικών αστέρων (μιλάμε για βαριά ονόματα) οι οποίοι εντοπίσθηκαν με καταθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό.Οι συγκεκριμένοι συμπεριλαμβάνονται στην μεγάλη λίστα των ανθρώπων των ΜΜΕ οι οποίοι διατηρούν καταθέσεις στο εξωτερικό και στους οποίους παρείχαν ασυλία όλες σχεδόν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Η σύλληψή τους σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα ημερών.
Στην περίπτωση μάλιστα του ενός έχει εντοπισθεί και συγκεκριμένο παραδικαστικό κύκλωμα που του παραχωρεί ιδιότυπη ασυλία!

Σχόλια

 1. Τίποτα δε θα τους κάνουν και το ξέρουμε.Οι δικαστές το πολύ-πολύ να τους επιβάλουν κατάσχεση του 10% του μαύρου ποσού.
  Αλλά εάν μία γριούλα πουλάει λεμόνια για να συμπληρώσει την αγροτική σύνταξή της(330 ευρώ το μήνα) και βρεθούν στην τράπεζα 2.000 ευρώ για τα παιδιά της και τα εγγόνια της,τότε πληρώνει πρόστιμο 50 φορές το μαύρο ποσό.Εάν δεν έχει λεφτά,τότε θα το πληρώσει το πρόστιμο σε δόσεις.Διαφορετικά θα χάσει το σπίτι της.
  Αυτή είναι η ''δημοκρατία'' μας ανεξαρτήτως πολιτικών και δικαστών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. συμφονω με την αποψη του ΓΙΩΡΓΟ .Θελει χρονο πολυ για να καθαρισει το τοποιο απο την διαπλοκη.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οταν δουμε τα ονόματα θα πιστεψουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΓΙΑ ΠΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ?? ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΎΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΛΑΌ ΈΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ολα καλά αν υπήρχε δικαιοσύνη στην Ελλάδα,αλλά η ελληνική δικαιοσύνη που "ΟΛΟΙ οι απατεώνες της εχουν εμπιστοσύνη" ειναι σαν το φίδι που δαγκώνει μόνο τους ξυπόλιτους οπως λέει και το ρητό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου